Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Dit is een lijst met bestandsindelingen die worden ondersteund door Wordbee:
Adobe FrameMaker, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, ASP.NET-webpagina's, Code-bestanden, Dita-bestanden, InCopy-bestanden, INI-bestanden, iOS-tekenreeksbestanden, Java-eigenschappen, JSON-bestanden, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Visio, Microsoft Word, Microsoft.Net-bronnen, Open Office-indeling, PDF-bestanden, tekst zonder opmaak, PO/POT-bestanden, RTF-bestanden, tweetalige Trados-bestanden, Transit-taalbestanden, TTX-bestanden, webpagina's, XLIFF-bestanden, XML-bestanden, XSL-bestanden

 • Klik op het tabblad Documenten.

Aan de linkerkant kunt u zien dat sommige mappen automatisch zijn gemaakt voor de bron- en doeltalen die tijdens de vorige stap zijn geselecteerd.

 • Voor het uploaden van documenten kunt u klikken op Bestanden uploaden of u gebruikt de optie Bestanden slepen & neerzetten.


 • Als u ervoor kiest om Bestanden uploaden te gebruiken, klikt u op Add..., selecteert u de documenten één voor één of allemaal tegelijk in een gezipt bestand, en uploadt u ze door op Upload te klikken.
De optie Pdf converteren:
De pdf-indeling wordt niet ondersteund door Wordbee Translator. Daarom kunt u pdf-documenten die u wilt vertalen eerst converteren naar MS Word-bestanden. Selecteer eerst uw document en klik op Pdf converteren. Klik vervolgens op Converteer nu 1 bestand!.

 • De volgende stap is om de vertaalstatus van uw document(en) in te stellen. Selecteer het document/de documenten en klik op Status van vertaling instellen. Er wordt een pop-upvenster weergegeven:U heeft drie opties:

 • Ja, online: het document wordt vertaald in de webinterface van Wordbee Translator.
 • Ja, off line: het document wordt vertaald door de leverancier en vertaald in een ander hulpprogramma (d.w.z. niet in de online webinterface van Wordbee Translator).
 • No: het document wordt door de leverancier alleen gebruikt ter referentie.
 • Klik op Bevestigen om uw keuze te bevestigen. Er wordt een nieuw pop-upvenster weergegeven:


U moet kiezen welke extractieregels u wilt toepassen op uw document(en)
Vink het selectievakje Maak voorvertaling van eerdere documentversie aan als u al eerder een vergelijkbaar document heeft vertaald. Wordbee maakt dan een voorvertaling van uw document op basis van de vorige versie, zodat u het document niet volledig opnieuw hoeft te vertalen. Alleen de nieuwe en veranderde segmenten worden leeg gelaten. Dit is een zeer betrouwbare functie.
Pas de segmentatieregels aan (hoe u de alinea's in segmenten wilt verdelen) door het selectievakje Segmentatieregels aanpassen aan te vinken.

 • Klik op Bevestigen om uw keuze te bevestigen.
 • Het groene vinkje en de ster geven aan dat uw document klaar is om online te kunnen worden vertaald.


 • No labels